Ga naar hoofdinhoud

Revalidatie na rugoperatie

Betrek een gespecialiseerde rugtherapeut bij het proces

Revalidatie na rugoperatie

Binnen ons netwerk werken wij met de zogeheten relatie matrixen

Deze matrixen zijn samenwerkingsverbanden met de lokale ziekenhuizen en instellingen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben regelmatig overleg met artsen en daardoor korte lijnen. Dit is zeker na een operatie een enorm voordeel voor de patiënt.

Het verschil in verloop van een revalidatieproces

Omdat iedereen anders is zal dit proces per patiënt verschillen

Voor veel operaties zijn protocollen opgesteld die vertellen hoe de behandeling er globaal uit moet zien. Echter is ieder mens anders en daardoor is ieder revalidatieproces anders. Door het nauwe contact met de behandelend arts zijn onze therapeuten goed op de hoogte over de huidige operatietechnieken.

Meer informatie

De specialistische begeleiding van het herstelproces

De fysiotherapeut geeft daarbij advies in het belang van de patiënt

De fysiotherapeut begeleid het herstelproces. Hij geeft adviezen over wat belangrijk is en wat bijvoorbeeld nog niet mag. Er worden op basis van de voortgang oefeningen gegeven. Ook kunnen bepaalde dagelijkse activiteiten worden geoefend om zo weer zo goed mogelijk terug te kunnen keren naar werk, sport, of andere dagelijkse activiteiten

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Wil je meer weten over de behandelingen, kijk dan hier. Liever gelijk een afspraak maken bij een van onze praktijken. Zoek hier de therapeut bij jou in de buurt. Of neem contact met ons op via onderstaande button.

Samenwerkende partners

Schoudernetwerk ZON

Contact

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend
contact met ons op. Wij helpen je graag.